Marriët Schutte

Ik ben Marriët Schutte. Momenteel ben ik in Oeganda om vrijwilligerswerk te doen. Ik doe een project met straatkinderen, die wij lesgeven en aandacht geven. Het is heel bijzonder om met deze jongens te werken. Ik wacht op vacatures voor de politie, want daar wil ik heel graag voor werken!

Dit bericht is geplaatst op 08-04-2018

Ik ben christelijk opgevoed door mijn ouders. Waar ik enorm dankbaar voor ben! De eerste 18 jaar van mijn leven wist ik dat God bestond, maar daar bleef het een beetje bij. Ik wist dat God voor me zorgde maar of ik dat ook écht geloofde? Ik wist het niet.. 
Na een nare periode in het leven van ons gezin ben ik een periode niet naar de kerk geweest en wist ik niet wat ik met God moest. Ik ging met een vriendin mee naar een evangelische gemeente en vond het er erg fijn. Maar of ik God echt volledig wilde toelaten in mijn leven? Nou.. liever niet.
Ik vond mijn leven eigenlijk wel fijn zo, lekker mijn eigen weg kiezen en dingen doen die ík leuk vond. 
Maar toen gebeurden er veel heftige dingen en grote verliezen. Dit deed allemaal enorm veel pijn. 
Ik was boos op God en teleurgesteld.. waarom gebeurde dit.. 

Op een gegeven moment leerde ik God op een hele nieuwe manier kennen. Ik las een boekje van David de Vos over de Heilige Geest en werd enorm geraakt door wat hij vertelde. Mijn hart verlangde enorm naar God en las ook de boekjes van Jan Pool: ‘Intimiteit, Autoriteit en Identiteit’. 

Ik wist niet dat God zo liefdevol en aanwezig kon zijn?! 
Na een paar diensten in Mozaiek0318 meegemaakt te hebben, wist ik het zeker: ‘Ik wil Jezus volgen’! Maakt niet uit hoe of wat! Ik ervoer Hem op momenten zo dichtbij.

Ik ben (bijna) terug uit Afrika en heb enorm veel mooie momenten mogen meemaken met God en met de mensen hier! Wat is God een geweldige God! Ik verlang naar nog meer van Hem en kan niet wachten om me te laten dopen <3.

Ik wil mijn leven aan Jezus geven en opnieuw opstaan met Hem. Mijn oude leven wil ik achter mij laten en een nieuw leven beginnen!
Hier in Afrika heb ik enorm veel van God gezien en ik ben enorm dankbaar dat ik dit avontuur heb mogen meemaken.
Ik wil laten zien dat ik kies voor Jezus en dat ik echt op Hem wil gaan lijken :)