Elbertina van Voorst

Ik ben opgegroeid in een veilige gezinssituatie en mijn ouders hebben mij gedoopt als kind. Daar ben ik ze enorm dankbaar voor, ook voor de liefde, het onderwijs en hun liefde voor God en elkaar als gezin. Wie Jezus voor mij is hebben bij mij het verlangen gewekt Hem echt te volgen en ik wil samen met Jezus mijn oude leven achter mij laten en met Jezus wandelen en Hem volgen!

Dit bericht is geplaatst op 11-02-2018

Als kind ben ik gedoopt door mijn ouders waar ik ze enorm dankbaar voor ben. De liefde, het christelijk onderwijs en hun liefde voor God en elkaar als gezin die ze mij hebben gegeven zie ik als een grote schat! Ik heb belijdenis gedaan en God erkent als mijn schepper en Jezus als mijn verlosser. Afgelopen zomer in een moeilijke periode heb ik God echt als mijn Abba Vader leren kennen. Hij heeft lang op mij gewacht met Zijn armen wijd open, en ik mag nu zien en geloven dat ik Zijn geliefde dochter ben die thuis is gekomen! Halleluja! Mijn schuld en zonden en alles wat tussen God en mij in stond heb ik Hem beleden.

Door het bloed van Jezus ben ik vrij! Mijn verlangen is om met Jezus verder te wandelen, nog meer te groeien en ontdekken van God en de Heilige Geest. Ik wil samen met Jezus wandelen en Hem volgen de rest van mijn leven! Jezus zegt: Bekeer u, en laat u dopen. Daarin wil ik gehoorzaam zijn.