Dirk van Voorst

Als kind mocht ik de kinderdoop ontvangen, hier ben ik mijn ouders ontzettend dankbaar voor! Zij hebben mij in een veilige omgeving opgevoed met het christelijk geloof. Op 21 jarige leeftijd mocht ik voor de gemeente belijdenis doen en dit was voor mij een keuze om God te dienen en te volgen.

Dit bericht is geplaatst op 11-02-2018

Als kind ben ik gedoopt door mijn ouders waar ik ze enorm dankbaar voor ben. De liefde, het christelijk onderwijs en hun liefde voor God en elkaar als gezin die ze mij hebben gegeven zie ik als een grote schat! Ik heb belijdenis gedaan en God erkent als mijn schepper en Jezus als mijn verlosser.

Afgelopen zomer in een moeilijke periode heb ik God echt als mijn Abba Vader leren kennen. Hij heeft lang op mij gewacht met Zijn armen wijd open, en ik mag nu zien en geloven dat ik Zijn geliefde dochter ben die thuis is gekomen! Halleluja! Mijn schuld en zonden en alles wat tussen God en mij in stond heb ik Hem beleden. Door het bloed van Jezus ben ik vrij! Mijn verlangen is om met Jezus verder te wandelen, nog meer te groeien en ontdekken van God en de Heilige Geest. Ik wil samen met Jezus wandelen en Hem volgen de rest van mijn leven! Jezus zegt: Bekeer u, en laat u dopen. Daarin wil ik gehoorzaam zijn.