Sara Dekker

Ik ben Sara Dekker, 22 jaar oud, getrouwd met Guido Dekker. Samen wonen wij in Amersfoort. In het dagelijks leven ben ik student rechten aan de UU, werk ik 1 dag in de week in Ede als receptioniste en geef ik 1 dag in de week bijles aan middelbare- en basisschool kinderen.

Dit bericht is geplaatst op 11-02-2018

Mijn grote passie is organiseren, plannen en regelen om zo anderen te helpen. 

Ik wist al langere tijd, een aantal jaren, dat ik me wilde laten dopen. Dit wilde ik heel graag met Guido doen. Na een jaar te hebben uitgetrokken om de Bijbel te lezen en te leren Gods stem te verstaan, hoorde ik deze heel duidelijk een aantal weken terug. Hij zei: “wacht niet langer, nu is jullie tijd!” Toen hebben we de keuze gemaakt om ons de eerstvolgende doopdienst te laten dopen.

We zijn ontzettend blij dat we dit in Mozaiek0318 kunnen doen, de gemeente waar we ons zo ontzettend thuis voelen en waar we graag al ons kunnen inzetten voor Zijn Koninkrijk! We kijken uit naar ons verdere leven met Hem en zijn benieuwd wat Hij voor ons in petto heeft! De doop is daarbij de eerste stap in ons nieuwe leven en een toekomst met Hem.