Marja Kuster

Mijn naam is Marja. Ik ben 28 jaar. Inmiddels 3 jaar getrouwd met Jerome. Wij hebben een zoon Livai die bijna 1 is. Ik werk in de jeugdzorg op een woongroep voor jongeren met een lichte beperking. Dit is een ontzettend leuke baan waar ik heel veel plezier en uitdaging uit haal.

Dit bericht is geplaatst op 11-02-2018

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met familie en vrienden tijd door te brengen. Een boek lezen of muziek maken vind ik leuk. En in februari pak ik mijn studie SPH weer verder op. Waar ik ook heel erg zin in heb.

Ik ben gelovig opgevoed. Ik heb de normen en waarden van het geloof mee gekregen. Maar wat mij echt als persoon vormt is wat er in mijn hart gebeurt. Als ik verdrietig, angst, boos, eenzaam of hopeloos voel, voel ik dat in mijn hart. Wat is het fijn dat ik die dingen bij de Heer mag neer leggen en dat Hij mij daar doorheen helpt. Dat Hij ruimte maakt in mijn hart voor geluk, liefde, wijsheid, hoop. In het leven dat ik nu heb kan ik heel veel geluk vinden, maar hetgeen wat voor mij de puzzel compleet maakt vind ik bij God. Gelukkig heb ik geen spannend levens verhaal. Nee, ik heb het eigenlijk heel mijn leven wel geweten dat God dichtbij me is. Dat heb ik ervaren en gevoeld in mijn hart. Daar ben ik God dankbaar voor!

Kortom: ik geloof dat Jezus de Zoon van God aan het kruis is gegaan voor mij! En daarom wil ik mij laten dopen.