Mariska Bos

Ik ben Mariska Bos, 38 jaar oud en getrouwd met Amelius en moeder van twee dochters en 1 zoon. Ik ben geboren in Tiel. Als kind ging ik soms naar de kerk, maar ik begreep er niet veel van.

Dit bericht is geplaatst op 11-02-2018

Op 16 jarige leeftijd leerde ik mijn huidige man Amelius kennen. Hij ging elke zondag naar de kerk en ik ben met hem mee gegaan.

Tijdens ons huwelijk hebben wij het niet makkelijk gehad. Ik stond op de overlevingsstand maar wist dit klopt niet. Op een vakantie in Italië is alles anders geworden, mijn man is aangeraakt door God en dit heeft alles veranderd. Natuurlijk ging niet alles van de een op de andere dag goed maar langzaam aan is ons leven veranderd.  
Op een dag heeft God mij ook de kracht gegeven Amelius alles te vergeven. Ik mocht uitspreken wie ben ik om jou niet te vergeven, terwijl Jezus ons alles vergeeft. Op dat moment ervaarde ik een enorme opstandingskracht en werd ik bevrijd uit de gevangenis van leugens waarin ik leefde.

Ik mocht ontdekken wie ik ben in Christus en de liefde van God heeft ons laten zien wat vechten voor een huwelijk is en dat we voor herstel en genezing konden gaan. Pred. 4:12: drievoudig snoer.
Op een gegeven moment kreeg ik het verlangen me te laten dopen. Hierdoor kan ik mijn oude leven afsluiten en mijn nieuwe leven met Hem bevestigen. Dit verlangen gaat op 11 februari werkelijkheid worden. Wauw!