Jannica van Barneveld

Mijn naam is Jannica van Barneveld en ik ben 29 jaar. Ik ben getrouwd met William van Barneveld en wij hebben samen een dochter Vieve. Na onze studie in Ede zijn we mede door Mozaiek0318, gaan wonen in Veenendaal. Op de CHE heb ik met heel veel plezier theologie gestudeerd. Op dit moment ben ik op zoek naar werk en geniet ik ook vooral van de vriendschappen en ontwikkelingen binnen Mozaiek0318.

Dit bericht is geplaatst op 11-02-2018

Ik ben opgegroeid in Delft, in een gezin met 4 kinderen (3 broers). Als gezin gingen wij naar de Hervormde kerk.  Daar ben ik als kind gedoopt en heb ik op mijn 18e met volle overtuiging belijdenis gedaan. Ik heb mij altijd heel erg thuis gevoeld in de gemeente en de jongerengroepen. Als jong kind heb ik God aangenomen als mijn schepper en redder. 
Op mijn 16e ben ik de opleiding SPW gaan volgen waarna ik vervolgens een DTS ben gaan doen in Australië. Al van jongs af aan heb ik het verlangen om ‘evangelist’ te worden. Of naja, een verlangen om in Gods koninkrijk te werken. Na mijn DTS ben ik theologie gaan studeren en heb ik mijn man leren kennen. We genieten samen enorm van ons werk binnen ‘worship’ en vinden het heerlijk om dit samen te kunnen doen. 

Voor mij heeft mijn ‘kinderdoop’ en belijdenis altijd ontzettend veel betekend. En dat doet het nog steeds. Toch wil ik Jezus in Zijn voetsporten volgen door nu de daad bij mijn woord te voegen. 
Ik heb altijd heel veel nagedacht over de doop, maar niet echt een sterke drang ervaren dat het ‘nodig’ was om te doen. Toch is er de afgelopen maanden een nieuw seizoen aangebroken in mijn leven en ervaar ik dat God een last van mijn schouders heeft genomen. Ik voel mij vrijer en geliefder dan ooit en wil nu niets liever dan Gods genade bevestigen door mij te laten dopen.