Guido Dekker

Ik ben Guido Dekker, 23 jaar en ik ben vorig jaar getrouwd met Sara. We wonen in Amersfoort. Ik werk bij Knab als projectmanager en ben op dit moment bezig met mijn masterscriptie Bedrijfskunde aan de UvA. Mijn grootste passie is worship, ik speel gitaar in de band.

Dit bericht is geplaatst op 11-02-2018

Ik wil graag gedoopt worden omdat Sara en ik het op ons hart hebben gekregen deze keuze te maken. We hebben sterk het gevoel dat we op een belangrijk moment in ons leven staan; dat we als pas getrouwd stel aan het begin staan van een nieuwe fase waarin we ontdekken waar God ons in Zijn Koninkrijk voor wil inzetten.

Ik heb in 2013 belijdenis gedaan in mijn vorige gemeente. Ik ben super blij met deze keuze, maar heb de afgelopen jaren (samen met Sara) zo’n enorme groei in een intiemer en diepgaander geloof ervaren, dat ik mijn leven (opnieuw) aan Hem wil geven en mij wil laten dopen.

Ik geloof dat God dit van ons vraagt en dat het een startpunt zal zijn voor ons verder leven met Hem, a life of worship! We voelen ons daarbij zo gezegend dat we dit in en vanuit onze gemeente Mozaiek0318 mogen doen, een plek waar we ons zo ontzettend thuis voelen. We zijn ontzettend dankbaar dat God ons 1,5 jaar geleden naar Veenendaal heeft gebracht.