Bart van Hoek

Mijn naam is Bart van Hoek, ben 27 jaar en woon op dit moment in Ede. Ik heb sinds eind vorig jaar een relatie met Everanda. Ik kom uit een gezin van vijf, vier kinderen en mijn moeder. Ik ben van de kinderen de oudste en heb drie zusjes onder me. Momenteel ben ik met mijn laatste jaar van mijn studie communicatie bezig.

Dit bericht is geplaatst op 11-02-2018

Ik woon op kamers samen met 3 andere jongens en dat bevalt me erg goed! Ik ben van huis uit christelijk opgevoed en daar ben ik mijn ouders erg dankbaar voor! Ik heb een grote passie voor muziek en ben op dit moment een van de aanbiddingsleiders van NSEde. Hier zie ik God mooie dingen doen en daar kan ik zeer van genieten. 

Wij hebben in veel verschillende plaatsen gewoond. Op een gegeven moment woonden we in Zeewolde. Hier ben ik voor het eerst met de Alpha cursus in aanraking gekomen. Daar heb ik God voor het eerst ook echt leren kennen.

Toen in 2009 mijn vader ernstig ziek werd kreeg ik het lastig op geloofsgebied. Mijn vader kreeg de diagnose hersentumor en daar werd meteen bij gezegd dat hij niet lang meer had. Dit was een flinke klap voor ons hele gezin. Ik heb die periode Gods nabijheid heel erg duidelijk gevoeld. In 2010 overleed mijn vader. Na de begrafenis ben ik op geloofsgebied helemaal ingestort. Ik wilde helemaal niks meer hiermee te maken hebben en heb drie a vier jaar ook niet naar God gezocht. Ik vond het oneerlijk hoe alles was gelopen. Ik kreeg een relatie met iemand die niet gelovig was, wat me nog verder weg dreef. Op een gegeven moment is mijn relatie uitgegaan. Dit was het moment dat ik nieuwe contacten in mijn leven wilde en dat heeft ervoor gezorgd dat ik me bij Navigators Studentenvereniging Ede heb aangemeld. Deze vereniging heeft me op geloofsgebied ontzettend veel gebracht en ik heb God weer heel dichtbij voelen komen.

Er is veel gebeurd in mijn leven maar als ik terugkijk zie dat God altijd dichtbij is geweest. Ook als ik niks van Hem wilde weten. Ik wil nooit meer bij Hem weg en daarom wil ik voor Hem kiezen door de doop.