Anniek van den Bogerd

Mijn naam is Anniek, 28 jaar en ik woon alleen in een heel fijn appartement in Apeldoorn. Op dit moment ben ik hard opzoek naar een nieuwe baan. In de tussentijd houdt ik mij bezig met YNG #Travel en ben ik clanleider.

Dit bericht is geplaatst op 11-02-2018

Daarnaast breng ik mijn tijd graag door met familie, vrienden en qua sporten/hobbymatig doe ik altijd maar wat zoals; wandelen, zwemmen, hardlopen, surfen, paarden.

Ik ben opgegroeid in Apeldoorn in een warm christelijk gezin met twee zussen en heel liefdevolle ouders. Een stoere en avontuurlijke papa en een creatieve, warme, liefhebbende moeder. Ik heb een heerlijk onbezorgde jeugd gehad. Tijdens mijn puberjaren werd dit moeilijker. Ik zette me af tegen de kerk en de maatschappij. 

Begin 20 begon ik aan mijn eerste echte vaste baan. Vlak daarna kon ik niet meer om het bestaan van God heen. Ik kwam Hem overal tegen. Nog een laatste kans zei ik. Ik begon met bijbel lezen en startte een zoektocht naar een fijne gemeente. Zo kwam ik in de Basis in Apeldoorn terecht waar ik tevens jeugdleider ben geweest. Wat ik zo fijn vind aan Mozaiek0318 is de ruimte die er is om samen te groeien en te delen. Ik ben God enorm dankbaar voor wat Hij mij geleerd heeft en kijk uit naar een toekomst waarin hij de regisseur is.

God koos mij en nu wil ik Hem volgen. Ik heb Hem lief omdat Hij mij eerst heeft lief gehad. Door mijn geloof ben ik gerechtvaardigd en heb ik vrede bij God. Lang was mijn levensmotto, "Vrijheid, Blijheid". Maar echte vrijheid? Die vond ik in Hem. Zo was ik i.p.v. "Vrij" ineens "Bevrijd". Een nieuwe dimensie in mijn leven. Daar hield mijn zoektocht op. Onzekerheid en onrust ruilde ik daar in voor zekerheid en vrede. Langzaam leerde ik mijn vertrouwen in Hem te leggen. Met ups en downs net zoals het echte leven. Steeds meer ontdekte ik dat Hij het beste met mij voor heeft en omdat Hij mij gemaakt heeft weet Hij als geen ander wat het beste voor mij is. Daarom wil ik niet langer mijn wil maar Zijn wil. 
Niet meer ik, maar U in mij. Zo bouw ik mijn huis langzaam op, op een rots, en als de golven overslaan dan blijf ik hopen op uw naam.