Anne van der Lek

Mijn naam is Anne van der Lek. Ik ben moeder van 5 kinderen (3 meiden en 2 jongens) waarvan de oudste getrouwd is en over twee weken hun eerste kindje verwachten. Ik ben coach, help graag mensen verder als ze vast zitten, wat binnen mijn vermogen ligt, geniet van mijn gezin en ja, heb ook het nodige meegemaakt. Toch heeft God mij staande gehouden.

Dit bericht is geplaatst op 11-02-2018

Ik ben opgegroeid in een gezin met een vader en een moeder en ook 5 kinderen. Ik ben mijn ouders dankbaar dat zij ons zo trouw in het geloof hebben opgevoed. Wat een zegen om God je hele leven te mogen kennen en te weten dat je Zijn kind bent. 

Al vanaf mijn 18e ben ik bezig met de kinderdoop en geloofsdoop. Niet ingewikkelde vraagstukken maar het boeide me.
Door de laatste jaren die redelijk zwaar waren ben ik steeds dichter bij God gaan leven. Dat deed ik niet, God riep mij. Steeds weer en weer. Maar ik durfde me niet nog meer over te geven als dat ik al deed, terwijl dat helemaal niet veel was. Want vaak willen we zelf zo veel mogelijk in de hand houden, het zelf doen. Ik ook. En toch hoorde ik de stem van Gods steeds weer en ook méér. 
Ik wil Jezus volgen, me geheel overgeven aan Hem en zie deze doop als bezegeling op mijn kinderdoop en mijn belijdenis. Ik weet, wij zijn geliefd. Alle lof aan Hem!

In liefde geschreven,
Anne