Sharon Beute

Ik ben Sharon, 21 jaar. Afgelopen zondag was de eerste keer dat ik in Mozaiek0318 naar de kerk ging.

Dit bericht is geplaatst op 26-11-2017
Sharon Beute
We waren met ons gezin een weekendje weg en belandden uiteindelijk bij jullie in de kerk. Ik heb zelf een pittig en enerverend jaar achter de rug waarin ik heb geworsteld, heb gehuild en gelachen. Door alle pieken en dalen heb ik altijd geweten en vaak ook gevoeld dat God heel dichtbij was en mij niet alleen liet. Ik heb mijzelf beter mogen leren kennen en ik mocht steeds meer onder de indruk raken van zijn onvoorwaardelijke liefde voor mij. 
Daar werd ik ook weer door geraakt terwijl de andere dopelingen om de beurt gedoopt werden. Ik moest zo hard huilen en zonder dat ik het kon verklaren wist ik het: dit is het moment. 
Ik had al vaker doopdiensten meegemaakt en werd dan ook altijd wel geraakt, maar schoof de beslissing om het ook echt te laten doen toch iedere keer voor mij uit. Ik ben iemand die graag keuzes maakt nadat ik uitgebreid heb onderzocht wat ik ervan vind, wat ik er bij voel en wat anderen erover zeggen. 
En nu ben ik gewoon gegaan, want ik weet dat God de leiding heeft en dat Hij mij erbij wil hebben!  Zijn liefde voor mij, onvoorwaardelijk, dat is waarom ik mij heb laten dopen.