Ryanne Amoraal

Ik ben Ryanne Amoraal, 37 jaar en ik woon sinds een jaar met mijn 3 fantastische zonen in Rhenen.

Dit bericht is geplaatst op 26-11-2017

Zonder dat ik het door had begon God 5 jaar geleden een enorm avontuur met mij!

Opeens wist ik alleen nog dat door bedrog en wegval, instabiliteit de boventoon voerde. Maar God tilde me op en ik kwam erachter dat het Hem sowieso om mij te doen was.. Hij maakte mij op wonderlijke manieren Zijn Waarheden bekend; God is Trouw, faalt never en is altijd dezelfde! In mijn eenzaamheid en het opvoeden van mijn kinderen vult Hij ál het tekort aan door Zijn Liefde, Wijsheid en Vrede. Ik wil nooit meer zonder!

Afgelopen zomer kreeg ik van een onbekende een beeld; Jezus vroeg mij ten huwelijk!! En mijn ‘JAAA’ leg ik nu vast door me te laten dopen. Ik wil Zijn bruid zijn. Ik wil getuigen van mijn liefde voor Hem. Ik wil Hem volgen en met mijn doop verwijzen naar mijn sterven voor Hem omdat Hij stierf voor mij, ik wil mij afkeren van de dingen die niet goed waren en een nieuw leven leiden!

Ik wil Zijn leerling zijn, ik wil één zijn met Hem, zodat Hij steeds meer en meer zichtbaar wordt in mij en ik wil Hem gehoorzaam zijn door van mijn geloof te getuigen door met mijn doop met Hem begraven te worden en met Hem weer op te staan en zo het oude achter mij te laten en een nieuw leven te gaan leiden! (1 kor 5 : 13). Dat is de tekst die ik van een onbekend iemand kreeg op de dag dat ik zonder man toch 12,5 jaar getrouwd was… Mijn verdriet wordt een lied, want;

Hij geeft een kroon op mijn hoofd in plaats van as, vreugdeolie in plaats van een rouwgewaad, en feestkledij in plaats van verslagenheid. Want God heeft mij geplant als een sterke rechtvaardige eik als teken van Zijn glorie!