Serve - Warmte delen

Het is waarschijnlijk niemand ontgaan dat er voor veel mensen een lange donkere winter aanbreekt. De dure boodschappen, hoge inflatie en energiekosten zorgen ervoor dat er mensen zijn die niet weten hoe ze de eindjes aan elkaar moeten knopen. Deze zorg heeft ook onze aandacht! Help je mee?

Dit bericht is geplaatst op 29-11-2022

In de maanden november én december krijgen veel huishoudens in beide maanden € 190,- van de overheid om tegemoet te komen in de stijgende energiekosten. Ben jij iemand die deze tegemoetkoming helemaal of misschien een deel hiervan kan missen? En zou je dit graag willen delen met mensen die het deze dagen lastiger hebben? Deel dan warmte door het bedrag dat je kunt missen te storten.

Er zijn 2 mogelijkheden in Veenendaal:

Via het Diaconaal Platform Veenendaal | ‘Veenendaal geeft warmte’ Stort je bedrag op NL64RABO 0319 3834 31 t.n.v. Kerk en Minima o.v.v. ‘Warmte Delen’ Mensen uit heel Veenendaal die in de problemen komen vanwege een hoge energierekening kunnen zich melden en krijgen een tegemoetkoming vanuit dit fonds.

Via Mozaiek0318 | ‘Mozaiek0318 deelt warmte’ Stort een bedrag op NL50RABO 0314 8386 51 t.n.v. Mozaiek0318 o.v.v. ‘Warmte Delen’ Mozaiekers die in de problemen komen vanwege o.a. een hoge energierekening worden via Serve geholpen met hun financiën.Ervaar jij financiële problemen?

Zit je momenteel in of dreig je misschien in een moeilijke financiële situatie terecht te komen vanwege alle verhoogde kosten? Dan willen we je aanmoedigen om hulp te vragen. Je hoeft er niet alleen voor te staan, want binnen Serve zijn er mensen die je met veel liefde en met zorgvuldigheid in alle discretie kunnen helpen of je wegwijs kunnen maken. Kom in contact met ons door te mailen naar:  Serve@Mozaiek0318.nl