Lungile Robbertsen

Ik laat mijzelf dopen, omdat ik samen met God wil verder leven en niet meer alleen.
Toen ik drie jaar oud was ben ik geadopteerd door twee hele lieve mensen die nu mijn ouders zijn.

Dit bericht is geplaatst op 16-10-2022
Ik ben door hun christelijk opgevoed, maar heb er zelf nooit echt wat van gevoeld. Waardoor ik het slechte pad op ben gegaan. Doordat ik zijn liefde en goedheid niet voelde en het wel bij anderen zag, creëerde ik steeds meer zelfhaat, een rookverslaving, een eetprobleem. Ik kon geen liefde voelen en het lukte telkens niet om goed te leven, ook al probeerde ik dat telkens opnieuw.  
Bij de laatste Worship en Prayer avond was ik nog geen vijftien minuten binnen toen ik huilend in de armen van een vriendin lag. Al mijn problemen die ik toen had opgebouwd heb ik aan haar verteld. Ze nam mij mee naar ministry waar een man voor mij ging bidden. Ik merkte al snel dat er veel dingen gebeurden. Het leek wel alsof al mijn problemen van mij afgenomen werden en ik opeens schoon was van al mijn zonden.  
Vanaf dat moment wist ik het zeker dat ik met God verder wil leven. En ja ik weet dat het nu nog steeds moeilijk gaat worden, maar het voelt goed en het doet mij erg goed om het samen met God te doen. Alle liefde en kracht die ik op dat moment zocht vond ik in God. En alles wat ik nu zoek zal ik in Hem vinden. God is goed.