Bart Mast

Ik ben christelijk opgevoed en heb mij altijd christen gevoeld. Ik heb eigenlijk nooit grote twijfels gehad over God.

Dit bericht is geplaatst op 16-10-2022
Ik ben dankbaar dat ik als kind/tiener opgegroeid ben in een gezin waarin de liefde van God aanwezig was. Waar we elke week naar de kerk mochten gaan en ik vrienden kon maken op de jeugdverenigingen. Ik ben ook dankbaar voor de vrienden met wie ik het geloof al sinds mijn pubertijd mee kan delen.  
Een aantal jaar geleden belandde ik thuis omdat ik overspannen was geraakt op mijn werk. In die periode werd er stevig geschud aan mijn identiteit. Misschien wel voor het eerst werd ik bepaald bij mijn onvermogen, het lukte even echt niet meer.  
In deze periode bezocht ik een Kingdom Come dienst op zondagavond. Tijdens deze dienst heb ik God van dichtbij ervaren. Ik had God wel vaker aan het werk gezien, maar het werd die avond zo persoonlijk dat het mij enorm emotioneerde. Het kwam zo binnen dat God van mij houdt. Dat was een ongelooflijk gevoel. Wat daarvoor een rationeel weten was is sindsdien een overtuiging en zekerheid.  
Komende januari hopen Marjet en ik ons eerste kindje te krijgen. We hopen dat hij/zij op latere leeftijd ook een keuze maakt voor God, daar willen wij nu als ouders in voorgaan.