Erik de Rooij

In het verleden heb ik verschillende gebeurtenissen mee gemaakt zoals eenzaamheid, gepest etc. Hierdoor was ik zelf erg onzeker en wilde ik eigenlijk niks met de buitenwereld te maken hebben. Ik ben opgegroeid in een wat zwaardere kerk waar hierover ook niet gepraat werd.

Dit bericht is geplaatst op 03-07-2022

Ik ben een keer met een vriend naar mozaïek geweest en kreeg hierbij al snel een warm gevoel tijdens de preek, tijdens deze preek werd er gesproken dat je er mag zijn en God van je houdt. Ik vond dit een mooi en groot wonder van God dat Hij liet zien dat ik er mag zijn zoals ik ben.

Ik heb door Hem een relatie gekregen waar ik mijzelf vaak ben tegengekomen en wat mij uiteindelijk sterker heeft gemaakt.  
In de tussentijd veel tegenslag gekend en soms dacht ik, het geloof is niks voor mij. Maar gelukkig heeft God mij niet los gelaten en daarom wil ik mij laten dopen, om aan God te laten zien dat ik hem ook niet meer wil los wil laten en in zijn pad wil lopen.

Sinds kort mag ik een kleine groep jongeren (parelclan) helpen die ook tegen verschillende problemen aanlopen. Ik merk ook hierbij dat God mij helpt om hun te helpen of om gewoon een luisterend oor te zijn.  
Ik ervaar dat God altijd goed voor mij is geweest en mijn zwakheden van vroeger, nu heeft om gezet in sterke kanten die ik nu kan gebruiken voor mijn omgeving. 
En omdat ik het super mooi vind om dit samen met mijn vriend te doen die zich ook laat dopen, om samen voor God te kiezen.