Jimmie Senden

De reden dat ik mij wil laten dopen is een gebeurtenis op de Mozaiek Conference. Ik was zaterdag de 18e de hele dag aanwezig, mooie diensten bijgewoond, gave seminars, alles. 's Avonds was er een Worship & Prayer.

Dit bericht is geplaatst op 03-07-2022

Even wat achtergrondinformatie: ik ervoer de laatste tijd enorm weerstand met alles wat met geloof, God, bidden, bijbellezen, aanbidding etc. te maken had. Echt een soort geestelijke blokkades. En tijdens de aanbidding merkte ik: Jimmie, je moet voor je laten bidden. Maar het lukte niet om op te staan. Satan probeerde me met alle macht tegen te houden, want hij weet: waar het Licht komt, moet de duisternis wijken. Na zo'n 3 kwartier is het me eindelijk gelukt en ben ik samen met een vriend van de Love2Meet LGBTQ naar het ministryteam gelopen, waar ik het verhaal uitgelegd heb en voor me liet bidden. Tijdens dat gebed vroeg deze man: "Klopt het dat jij ADHD hebt?" wat iets was wat ik helemaal niet verteld had. Er is ook daarvoor voor gebeden, maar ik ervoer na het gebed niks. Ik dacht: God, U wilde zo graag dat ik voor me liet bidden? Waarom doet U dan niks?! En we liepen samen terug naar de grote zaal waar de aanbidding nog steeds in volle gang was. Toen, uit het niets, liep er een onbekende vrouw op me af, die zei: "Mag ik iets met je delen? Toen ik jou zo op je stoel zag zitten, zag ik een beeld van God. Jij zat geknield voor Gods troon, waar Hij jouw tranen opving met Zijn handen". Dat was het moment dat ik brak. Ik viel plat op de grond en kon alleen maar huilen. In aanbidding. En verbijstering. Ik ervoer zo'n diepe liefde die ik nog nooit van m'n leven had ervaren.

Na de dienst, op de fiets op weg naar het station samen met iemand anders van de Love2Meet, merkte ik: God heeft op veel gebieden in m'n leven wel degelijk doorbraak gegeven! God heeft me bevrijd van duistere machten die blokkades veroorzaken om van God te ontvangen; een stukje chronische depressiviteit weggenomen waar ik niet eens meer bewust van was dat ik dat was, vrijgezet van porno en me vrijgezet van ADHD!  
Ik kan alleen maar vol ontzag zeggen: God is goed!