Lise Jagtenberg

Hoi hoi, Ik ben Lise, ik ben christelijk opgevoed en ik dacht dat ik het allemaal wel goed voor elkaar had. Maar na een aantal nare ervaringen kreeg ik het gevoel dat ik niet goed genoeg was en voelde ik me gebruikt.

Dit bericht is geplaatst op 03-07-2022

Dus ging ik op zoek naar vervanging voor de leegte die ik voelde in aandacht van de verkeerde mensen en later in uitgaan.
Toen ik eerste paasdag in de dienst was na een avond uitgaan, zag ik de mensen die gedoopt werden en voelde ik me verschrikkelijk. Ik besefte mij iets. Ik had daar ook kunnen staan, want het idee dat ik mij wilde laten dopen had ik al meer dan een jaar. Maar ik had dat expres weggestopt en uitgesteld want ik voelde me niet goed genoeg, te onzeker. Maar dit was niet de persoon die ik was, niet de persoon die ik wilde zijn en al helemaal niet de persoon die ik wilde worden.
Ik wil de leegte laten vullen met de liefde van Jezus. Ik wil leven voor Diegene die mij écht ziet, waardering geeft en onvoorwaardelijk van mij houdt. Toen heb ik besloten dat ik het anders wilde gaan doen. Niet alleen, maar in vertrouwen samen met God.
Ik wil graag genieten van mooie en leuke dingen van het leven, maar dan wel met Jezus aan het roer van mijn leven. Daarom wil ik me laten dopen, alle vervelende dingen achter mij laten en begin ik opnieuw, samen met God in de verwachting wat Hij allemaal nog in mijn leven gaat doen.
P.S.
Als jij je herkent in mijn ‘struggles’ wil ik je aanmoedigen dit met anderen te spreken. We moeten naar elkaar omkijken en elkaar bemoedigen, want het leven kan soms best lastig zijn.