Lente Douma

Ik vond het vaak lastig om over de doop na te denken. Ik ben zelf van jongs af aan christelijk opgevoed en elk jaar kan ik mijn geloof met anderen delen door kinderwerk te doen op een christelijke camping, waar ik zoveel heb mogen leren over God en hoe Hij door ons heen werkt.

Dit bericht is geplaatst op 03-07-2022

Desondanks twijfelde ik of ik goed genoeg was om zo’n grote stap in mijn leven te zetten. Moet ik dan niet ouder zijn of meer ervaring hebben? 

Toch heeft God mij door middel van een (zendings)reis naar Albanië laten zien dat de doop ook voor mij is. De standvastigheid in het geloof van mensen die een heel moeilijk leven leiden, heeft mij laten zien dat ik ook alles wil opgeven om God te volgen. Ik heb steeds meer mogen ontdekken waarin ik God kan dienen en een stukje van Zijn Koninkrijk kan laten zien. Zijn onvoorwaardelijke liefde en genade wil ik doorgeven aan anderen en mijn leven aan de Heer toevertrouwen. De Bijbeltekst in Openbaringen 3:5 (bekleed worden met witte kleren) gaf mij nog meer zekerheid: Ik wil voor God kiezen en Jezus volgen!