Kom in beweging voor Mozaiek Kenia | 25 juni 2022

Aanstaande 25 juni wordt de Muskathlon@home georganiseerd, waar we vanuit verschillende Mozaiek gemeenten in beweging willen komen voor Mozaiek Kenia. De Muskathlon@home is een landelijk evenement waarbij je een sportieve prestatie levert om geld in te zamelen, vanuit huis of ergens in jouw omgeving. Misschien heb je het op de socials al voorbij zien komen of in de dienst iets over gehoord, maar heb je nog veel vragen.

Dit bericht is geplaatst op 12-05-2022

Wat is het doel van de Muskathlon@home?
Dit jaar kan je via Compassion meedoen voor ons project Mozaiek Kenia. Onze doel is om 300 gezinnen in Marsabit Kenia te voorzien van zonne-energie, zodat de kinderen daar ‘s avonds licht hebben om bijvoorbeeld hun schoolwerk te doen. Hiervoor is ongeveer 40.000 euro nodig.

Wat kan ik doen voor de Muskathlon@home?
Daar waar de reguliere Muskathlon vaak behoorlijke fysieke prestaties vraagt, is de  Muskathlon@home voor iedereen toegankelijk: De deelnemer bepaalt zijn eigen ‘sportieve’ doel. Van tien keer de gang op en neer met een rollator of vijf keer een rondje om het huis op een driewieler tot een triatlon of (halve) marathon, wandeltocht, fietstocht, skaten of suppen. 

Is het individueel of kan ik ook met een groep meedoen?
Je kunt je individueel inschrijven. Natuurlijk kan je ook samen met vrienden hetzelfde doel hebben en gezamenlijk je prestatie leveren. Wil je graag meedoen, maar vind je het leuk om dit met anderen te doen? We kunnen je ook in contact brengen met andere deelnemers met hetzelfde doel als jij. 

Hoeveel geld moet ik ophalen om mee te kunnen doen?
Er is geen minimumbedrag om mee te mogen doen. Je kan vooraf een streefbedrag invullen wat voor jou haalbaar is. Daarnaast zorg je door mee te doen voor bekendheid van het project.

Hoe doe ik mee?
Je kan je aanmelden via de website van Mozaiek Kenia. Hier staat meer informatie over het doel en hoe je je kan inschrijven bij het team van Mozaiek0318. Wil je voordat je meedoet meer weten? Stuur een e-mail naar muskathlon@mozaiek0318.nl .

Waar en wanneer vindt de Muskathlon@home plaats?
De Muskathlon@home is op 25 juni 2022. Waar jij jouw sportieve prestatie levert en hoe laat jij begint, mag je zelf beslissen. We zouden het leuk vinden om zoveel mogelijk deelnemers samen te brengen bij een gezamenlijke finish. Deelnemers ontvangen  op een later tijdstip praktische informatie over o.a. tijden en locatie.

Kan ik ook op een andere manier bijdragen?
Als jij goede ideeën hebt, mensen aan elkaar wil koppelen, anderen wilt enthousiasmeren of op een andere praktische manier wil bijdragen aan het mogelijk maken van een mooie dag voor de deelnemers, neem contact op via muskathlon@mozaiek0318.nl. We komen graag met je in contact!

Zullen we ons gezamenlijk inzetten? 
Om een licht te zijn voor kinderen die letterlijk in het donker zitten en zo Jezus’ liefde te laten stralen in Marsabit Kenia. Alle beetjes helpen: Een klein bedrag hier, heeft daar al een groot effect. Samen maken we een verschil.