Nayinthe van den Heuvel.

Ik ben Nayinthe, 16 jaar oud en ik wil mij laten dopen! Ik wil samen met Jezus verder gaan, dat hij mij mag leiden en er bij elke stap bij mag zijn.  

Dit bericht is geplaatst op 17-04-2022

Een lied dat heel mooi kan verwoorden waarom ik dit wil is 'Run to the Father'. Het liet mij zien dat ik altijd in Zijn armen mag rennen en bij Hem mag thuiskomen. Alles waar ik doorheen ben gegaan heb ik niet alleen hoeven doen, want Hij is al die tijd bij mij geweest. In de donkerste periode scheen Hij met Zijn licht en liet mij zien dat er hoop is. Het verbaast mij steeds weer hoe goed onze God is en hoeveel liefde hij ons geeft. Hij heeft een plan voor mij en door mij te laten dopen wil ik laten zien dat Hij mij helemaal mag gebruiken. 

Ik heb Hem al mogen zien werken in mijn leven en ik geloof dat er nog meer moois aankomt. Ik ben dankbaar voor de dingen waarvan Hij mij al heeft mogen bevrijden, de gebeden die Hij heeft beantwoord en mijn relatie met Jezus die hierdoor gegroeid is. Ik heb geleerd dat in Zijn aanwezigheid zijn zoiets krachtigs is. Dat is ook mijn verlangen, om samen met Hem de weg die gaat komen te bewandelen.  

Hij koos voor mij en nu kies ik voor Hem!