Sandra van den Brink

Ik ben Sandra van den Brink, getrouwd met Jaap, en samen zijn we ouders van 5 kinderen.

Dit bericht is geplaatst op 17-04-2022

Als kind ben ik gedoopt en mijn ouders namen me mee naar een Hervormde kerk. In deze kerk hebben mijn man en ik elkaar leren kennen, zijn we getrouwd en heb ik belijdenis gedaan. Ongeveer 9 jaar geleden nam ik deel aan de Alpha cursus.. De studies over de Heilige Geest hebben me toen geraakt en ik vroeg me af: Waarom wist ik dit niet eerder? Want dat was precies wat ik zo miste. In de jaren die volgde ging ik naar conferenties en namen mijn man en ik deel aan de Bijbelschool van Vrij Zijn. Er ging echt een wereld voor me open. God was geen God van ver weg, maar van heel dichtbij! Hij was er niet alleen op zondag in de kerk, maar betrokken in je leven bij alles wat je maar bezig houdt. Het was geen theoretisch iets, maar juist van de praktijk. Hij was geen God van regels, tradities of religie, maar van liefde, verbinding en relatie! Wat een zegen dat we dat mochten leren en ontdekken. 

Al snel kreeg ik een verlangen om me te laten dopen, om zo zichtbaar Zijn Liefde te mogen beantwoorden en Hem te volgen. 

Ik heb gewacht tot mijn man ook zo ver was. Nu hebben we hier samen een weloverwogen keus in mogen maken en nemen nu dan eindelijk de stap om ons te laten dopen.