Qiang Robbertsen

Ik ben Qiang Robbertsen, 17 jaar oud. Het begon een paar jaar geleden bij Opwekking. Ik ging met een groep van Mozaiek daar heen voor de allereerste keer.

Dit bericht is geplaatst op 17-04-2022

We zaten buiten waar de sing-in plaats vond met ongeveer 80.000 mensen op een grasveld. En we waren daar aan het aanbidden en zingen. Toen ik naar boven keek was er om de zon een perfect ronde lichtcirkel te zien. Op dat moment raakte God mij aan en zei hij als het ware: Ik wil met jou een nieuwe start maken. Je mag vandaag je leven in Mijn handen leggen. Laat je dopen!

Maar ik heb het toen niet gedaan. Het was een te grote stap en er waren nog veel twijfels. Tot eigenlijk afgelopen paar weken. Toen kwam het gevoel weer omhoog tijdens de Worship & Prayer avond en Awake night, ik ben een kind van God. Ik wil niks anders dan een leven met God. Ik werd emotioneel tijdens die 2 avonden. Ik heb voor me laten bidden omdat ik veel weerstand ervaarde. Zowel geestelijke strijd als aardse weerstand.

Toch heb ik nu de overtuiging gekregen dat ik me wil laten dopen om als het ware te sterven met Jezus en mijn oude leven achter me te laten en een nieuw leven in te gaan en op te staan met Jezus. Ik heb als ik achteraf kijk naar de afgelopen 2 jaar zoveel van Jezus mogen zien en ervaren dat ik Hem met mijn hele hart wil volgen.