Marlou Fluit

Ik ben Marlou Fluit, 22 jaar oud, afgestudeerd als Medisch Hulpverlener en wonend in een gezellig huisje in Ede. Sinds ik de liefde van God heb ontdekt, kan en wil ik niet meer zonder Hem!  

Dit bericht is geplaatst op 17-04-2022

Ik kan echt helemaal blij worden van Gods schepping, want wat is de wereld prachtig gemaakt. Ik ben vanaf kinds af aan gelovig opgegroeid door mijn ouders. In die jaren had ik vrij weinig met het geloof. Ik snapte er vaak niks van als ik naar een dienst luisterde. Een vriendin van de middelbare school vroeg mij ooit een keer om mee te gaan naar Mozaiek en toen ben ik gebleven. Op een jongerenavond liet ik voor het eerst voor mij bidden en dit is wat God tegen mij sprak: ‘Sta op en schitter, je licht is gekomen, over jou schijnt de luister van de Heer’ (Jesaja 60:1). Op deze avond ging het vuur in mij branden voor God. Dit was het begin van een mooie reis die ik samen met Hem maak. Ik ging eindelijk begrijpen wat Gods liefde voor mij en voor anderen betekende en dat vond ik echt bijzonder.

Het afgelopen jaar heb ik een moeilijk jaar achter de rug. Maar ook zijn er daardoor bijzondere dingen gebeurd en zo heb ik meer dan ooit ervaren dat God er voor mij is. Hij is mijn Rots, Hij is mijn Kracht. 
Ik wil gedoopt worden omdat ik geloof dat ik Jezus mijn hele leven nodig heb en dat God altijd bij mij wil zijn. Ik wil Hem mijn hele leven volgen en als een discipel nog meer over Hem gaan leren. Ik wil in het geloof mijn oude leven achter me laten om in een nieuw leven op te staan samen met Jezus, die voor mij is gestorven en is opgestaan uit de dood om mij een nieuw leven te geven.

Galaten 3:27: ‘And all who have been united with Christ in baptism have put on Christ, like putting on new clothes.’