Fleur van Megen

Hoi, mijn naam is Fleur van Megen. Ik ben 22 jaar en ik kom uit Bennekom. Ik zit in het vierde jaar van de opleiding Social Work aan de CHE. Sinds 2017 kom ik bij Mozaiek0318.

Dit bericht is geplaatst op 17-04-2022

Ik ben christelijk opgevoed, maar ik had geen persoonlijke relatie met God. In mijn leven heb ik diepe dalen gekend, waarin ik Hem heb mogen leren kennen. Door een kennis leerde ik Mozaiek kennen en ben ik naar een dienst gegaan. Op een gegeven moment heb ik ook mijn moeder meegenomen en zijn we samen deel geworden. Ik ben Hem gaan volgen en heb ik al zoveel van Zijn goedheid gezien. Hij geeft mij kracht om met moeilijke dingen om te gaan. Ik ben dankbaar voor Zijn Geest die door mij heen werkt en dat ik Zijn liefde mag uitstralen naar andere mensen. Ik wil zoveel mogelijk mensen over Gods liefde vertellen!  
 
Ik geloof dat Jezus voor mij aan het kruis is gestorven en dat Hij van mij houdt zoals ik ben. Ik geloof dat God een plan voor mijn leven heeft en dat wil ik samen met Hem bewandelen! De doop is voor mij de ultieme manier om "ja" te zeggen tegen God! Ik wil geen leven meer zonder Hem. 
 
“Help me to love with open arms like You do 
A love that erases all the lines and sees the truth 
Oh that when they look in my eyes, they would see You 
Even in just a smile, they would feel the Father’s love”