Chantal Ronde

Af en aan las ik de bijbel en bad ik tot God. Ik wist dat ik geloofde maar wist niet goed wat het inhield om Jezus echt te volgen.

Dit bericht is geplaatst op 17-04-2022

Ik heb mij zelfs bezig gehouden met new age omdat het allemaal veel logischer leek maar dat ging over andere dingen. Ik heb zelfs een keer gehad dat ik in mijn slaap niet meer kon bewegen of praten. In mijn gedachten riep ik Jezus en ik kwam los. Ik heb toen mijn bijbel gepakt en ben lezend in slaap gevallen.

Toch ging ik leven op een manier dat ik het zelf wel dacht te kunnen. Toen ik een relatie kreeg met een moslim man en hij mij probeerde te overtuigen dat dat het ware geloof was, voelde ik weerstand. Ik heb zelfs de koran nog gelezen om het van zijn kant te kunnen zien. Maar ik wilde bidden zoals ik gewend was en mijn Bijbel lezen.

En zo ben ik weer terug gekomen bij God. Als ik nu de bijbel lees begrijp ik het vele malen beter. Alles is mooi aan God, de bijbel en gebed. Ik heb geleerd hoeveel kracht er achter gebed zit, hoe mooi is het dat je voor een ander kan bidden en iemand daarmee kunt beschermen?

Ik heb nog genoeg te leren maar merk dat ik steeds meer getuig over onze schepper naar anderen. Ik voel dat ik ben gegroeid, Ik voel dat ik er mag zijn en dat het de bedoeling is dat ik hier ben. Ik ben minder angstig nu ik weet dat ik met hem wandel.