Thomas Lijten

Hi! Leuk dat je mijn verhaal wilt lezen. 

Dit bericht is geplaatst op 17-04-2022

Ik ben Thomas Lijten en ben op het moment van dopen 23 jaar oud. Ik werk en woon in Veenendaal. Mijn ouders hebben me niet gelovig opgevoed wat de zoektocht naar het geloof niet altijd even makkelijk heeft gemaakt. Op de christelijke middelbare school kreeg ik de eerste echte aanrakingen met het geloof en dat interesseerde me altijd zo! Maar als jonge puber had ik geen idee hoe ik moest geloven, moest bidden of hoe het werkt om naar een kerk te gaan.

Toen ik naar de kerk ging waar een vriendin moest zingen werd er naar me geroepen; "wat doe jij hier?!". Sindsdien vond ik het altijd super eng om naar een kerk te gaan. Ik was daardoor tot een jaar geleden niet veel met het geloof bezig tot ik in contact kwam met super liefdevolle gelovige vrienden. Door hen ervaarde ik God zo dicht bij! Op een worship avond in de Betteld, heb ik zo’n bijzondere aanraking gehad van God.

Ik voelde me een kind van God, ik hoef niet bang te zijn voor mijn geloof. God zette mij vrij en er viel een last van mijn schouders, mijn hele lijf begon te tintelen! Ik wil elke dag weer voor Jezus kiezen in mijn leven. De doop is een start van mijn relatie met God!