Jens Diepeveen

Hi allemaal, ik ben Jens Diepeveen en 17 jaar oud. Ik zou graag met jullie mijn getuigenis willen delen.

Dit bericht is geplaatst op 17-04-2022
Als kind ging ik altijd mee naar de kerk, maar het boeide mij niet zoveel. Vanaf mijn 10de ging ik naar een christelijk zomerkamp met mijn broertje Stijn. Hier heb ik heel veel mogen leren en prachtige dingen gezien van God. Ik ben er toen achter gekomen dat er een levende God bestaat en dat het christendom niet iets stoffigs is.  
In coronatijd heb ik gezien hoe nep en gebroken deze wereld is maar ook hoe deze geregeerd wordt. Ik snapte niet waarom de wereld zo was en zat met vragen. Het geloof heeft mij echt door die tijd geholpen en gezorgd voor een levende hoop in mijn leven. Wat verder mijn geloof heeft versterkt zijn christelijke vrienden & christelijke events.  
Christelijke vrienden door het hele land en ook in het mooie Veenendaal. Bij hen kan je al je vragen stellen en altijd chillen. En op christelijke events gebeurde de mooiste dingen. Na een christelijk jongeren event vroeg ik mijzelf af; waar wacht ik nog op voor mijn doop? Ik wil nu kiezen om mijn oude leven achter mij laten en te kiezen voor een nieuw leven met Jezus.