Marian Beijnum

Mijn naam is Marian Beijnum en ik ben 60 jaar. Ja, dan wordt er gevraagd om een getuigenis te schrijven.

Dit bericht is geplaatst op 17-04-2022

Die heb ik niet zo helder, het ging meer heel geleidelijk denk ik. Als kind ben ik gedoopt en heb ik belijdenis gedaan. Om mij bij Mozaiek0318 te laten dopen was eigenlijk niet wat ik gedacht had te doen. Maar tijdens de vorige doopdienst kwam er een roep diep van binnen in mij op om het wel te doen maar ik dacht er te lang over na. Nu kwam er weer een doopdienst bij Mozaiek0318 en ik ga nu gehoor geven aan de roep die ik voel om het wel te doen. Mijn gedachten waren: ik ben al gedoopt vroeger, ik heb al belijdenis gedaan. Maar nu dus toch de volwassendoop zoals er in het Nieuwe Testament wordt gedaan.

GROOT is JEZUS in mijn leven aanwezig. Hij heeft mij altijd bijgestaan (ook al voelde ik het niet altijd zo) in moeilijke tijden, mijn leven is niet over rozen gegaan. Toch was GOD aan mijn zij. Na mijn echtscheiding heeft GOD mijn een mooie eigen zaak doen opbouwen, om ons in levensonderhoud te kunnen voorzien. En onderhoudt Hij die nog steeds en zal Hij altijd blijven doen. Zonder JEZUS ben ik verloren in alles.

Met HEM mag ik LEVEN. En daarom laat ik mijn nu opnieuw dopen om zo te laten zien en het zelf echt te voelen. Het nieuwe Leven het nieuwe Geloof, net als de kamerling.. wat verhindert mij om gedoopt te worden.