Tamara van Veenendaal

Ik ben Tamara van Veenendaal, gescheiden, heb 5 kinderen en 2 kleinzoons.

Dit bericht is geplaatst op 10-09-2017

Ik ben al jaren met het geloof bezig (ben van oorsprong hersteld apostolisch opgevoed) maar kon voor mijn gevoel nergens mezelf zijn, op mijn manier mijn geloof belijden. Sinds ik bij mozaiek0318 binnen ben gelopen, kom ik iedere zondag thuis. Mijn geloof is sterker geworden, ga naar Alpha-cursus om nog dieper in het geloof te komen en het te leren.
Na aanleiding van de preek van Kees waarin hij uitlegt dat na zijn doop het weer maandag werd en hij helemaal niet die gedaante verwisseling had ondergaan wat hij wel verwacht had en de preek van Jan Pool om in de spiegel te kijken om te zien hoe mooi GOD een ieder heeft geschapen en jezelf te zijn ben ik gaan beseffen dat ik niet volmaakt hoef te zijn om tot GOD te komen, als ik maar oprecht en met de volle 100% tot hem kom, dan is het goed ondanks mijn gebreke, dus ben ik achter het volgende gekomen, wat voor mij Mijn doopgetuigenis is:

Jaren zag ik 2 voetsporen in het zand,  maar zie er nu maar 1. Dit zijn niet mijn voetsporen maar die van GOD, hij draagt mij. En daarom wil ik hem omhelzen, en dat doe ik door me te laten dopen.