Nelleke van Spriel

Ik ben Nelleke van Spriel – Bos. Getrouwd met Bryan. Samen hebben we 4 kinderen. Ik werk in een ziekenhuis op de poliklinische operatiekamer. Zingen voor God is mijn passie. Al op vele plekken in verschillende settings mogen doen. Dat is te gek!

Dit bericht is geplaatst op 10-09-2017

God heeft mij altijd vastgehouden. In diepe dalen heeft Hij me bovennatuurlijke rust geschonken. Ik ervaar elke keer weer dat hoe diep mijn dal ook is, wanneer ik Hem zingend aanbid tilt dat me boven alle omstandigheden uit en geeft Hij mij een vreugde die zijn weerga niet kent. Niets in deze wereld kan die vreugde schenken.
God heeft me mijn vrijheid geschonken na een lange donkere periode en leert me nog elke dag naar die vrijheid te leven. Hij is zo liefdevol en geduldig. Hij veranderde mijn rouwklacht in een vreugdedans. Hij heeft me mijn fantastische man Bryan gegeven van wie ik zielsveel hou! Elke dag weer voelt dat als een kado.
Telkens weer mag ik leren en opnieuw proberen. Met vallen en opstaan leer ik mezelf steeds beter kennen. God snoeit mij en soms is dat snoeien pijnlijk en confronterend maar Hij maakt me er een beter mens door. Met meer begrip voor en minder oordeel over anderen. Ik heb de neiging te veel zelf de touwtjes in handen te willen nemen en om me in allerlei bochten te wringen om maar staande te blijven en zelf de 'controle' te houden . Vandaag geef ik me helemaal over, geef alle touwtjes aan Hem. Ik laat los. 
De afgelopen jaren zijn onbewust de voorbereiding geweest om hier vandaag te mogen staan. Ik hoorde Zijn zachte en liefdevolle stem en heb geantwoord met hart en ziel: Ja Heer, hier ben ik! U bent mijn Leidsman, mijn Vader, mijn Geneesheer, mijn alles!
Mijn hoop is op U gevestigd dwars door alles heen. U verandert niet. U blijft altijd dezelfde. Uw belofte houdt stand. U heeft mij onvoorwaardelijk lief. Ik wil mijn leven in Uw handen leggen en geen stap meer zonder U zetten. 

De hele wereld mag het weten: Ik ben een kind van de Allerhoogste. De enige levende God, Schepper van hemel en aarde. U gaf Uw Zoon, ook voor mij, en vanaf vandaag mag ik mij Uw leerling noemen! Wat een eer! Wat een voorrecht! Ik verlang naar meer en meer van U. Hier ben ik Heer.