Kees Rosendaal

Hey, Ik ben Kees Rosendaal, 24 jaar oud en kom uit Veenendaal. In het dagelijks leven verkoop ik vis op de markt dat is er met de paplepel in gegoten in onze familie. Daarnaast ben ik gek op sporten zoals fietsen, hardlopen, mountainbiken en ook nog af en toe zwemmen,

Dit bericht is geplaatst op 10-09-2017

Ik ben in mijn jeugd met de kerk groot gebracht maar toen op mijn 9de jaar mijn ouders uit elkaar gingen is het geloof op een zijspoor komen te staan en tot mijn 21ste niets meer mee gedaan.
Toen ontmoete ik mijn vriendin die naar de kerk ging en me meenam naar Mozaiek0318 en ik dacht in het begin wat is dat dan en voelde er weinig voor. we hebben samen de Alpha-cursus gedaan maar nooit kon het me overtuigen, daarna nog keer de Alpha-cursus gedaan en er altijd maar een beetje af en toe wat mee gedaan. Elke keer als het moeilijk ging zocht ik hulp bij God. 

Op een bepaald moment ging het helemaal niet goed. Toen kwam de dag dat iemand zei: zet nou eens stappen in je leven, neem verantwoordelijkheid. 
Sinds die dag ben ik gaan lezen uit het woord van God en telkens sprak hij tegen me door dingen die ik vroeg en die dingen gebeurden ook. Toen wist ik het ik moet dit vasthouden. 

Op de zondag 10 september kwam ik gewoon naar de kerk om een mooie dienst te hebben maar daar pakte de Heilige Geest mij beet en zei: dit is het moment om echt ja te zeggen tegen God ,tegen Jezus en om een nieuwe start te maken. 
Ik stond te trillen op mijn benen en wist dat Jezus dit van mij vroeg en toen ben ik gegaan.
 
Zo bijzonder hoe God werkt door mensen heen. Zo gaaf. Ik durf nu ook te zeggen dat ik een kind van God ben en dat geeft zoveel vertrouwen en rust. Maar ook weet ik voor de toekomst: God is altijd bij me en blijft bij me tot de dag dat hij terug komt.