Marieke van den Berg

Hoi! Ik ben Marieke van den Berg, 17 jaar jong en een student in Utrecht. Op 10 september zal ik gedoopt worden. De reden waarom ik gedoopt wil worden is omdat ik hiermee wil bevestigen dat ik mijn leven met en voor Jezus wil leven.

Dit bericht is geplaatst op 10-09-2017

Al vanaf jonge leeftijd heb ik te maken gehad met moeilijke situaties. Rond mijn 14e stapelde dit zich op en belandde ik in een depressie met heftige suïcidale gedachtes. Ik bevond mij in een hele diepe vallei van alleen maar ellende, pijn en verdriet. Tot God mij een uitweg bood door middel van ziekenzalving, iets wat voor mij op dat moment zo abstract was. Maar God zij dank, letterlijk, heb ik die stap toen genomen en als gevolg daarvan mag ik mezelf aankomende zondag laten dopen.

In de jaren die ik er nu op heb zitten heb ik geleerd en ervaren dat God een God is van hoogtes en dieptes. Dat Hij een genezende, liefdevolle, geduldige en vergevende God is.
Door mijn doop wil ik bevestigen dat ik geloof dat God in elke situatie heel dichtbij is, en als een Vriend naast mij wandelt.