Alice van Holland

Ik ben Alice van Holland Elbers, 41 jaar en al bijna 19 jaar gelukkig getrouwd met Herry van Holland samen hebben wij drie zonen, Daan (17), Thijs (13) en Cas (12).

Dit bericht is geplaatst op 10-09-2017

Vanaf mijn geboorte ken ik God. Ik ben gedoopt en ging regelmatig met mijn moeder naar de kerk. Met 15 jaar vond ik dat ik de kerk niet meer nodig had. Terwijl God wel heel geduldig en liefdevol van mij bleef houden. Hij schonk mij een lieve man, drie gezonde kinderen en Hij zorgde ervoor dat ik hem nooit helemaal los kon laten.

In mijn crisisjaar, mijn 40ste levensjaar, waar ik de zin van het leven zocht werd mijn nieuwsgierigheid naar God en Jezus aangemoedigd door een lieve vriend (Barend). Barend gaf mij een Bijbel en nodigde mij uit om in de kerk te komen kijken. De Heilige Geest vervulde mij op zo’n manier dat ik overstroomde van liefde en dankbaarheid voor God.

Ik ben zo dankbaar dat God mij niet heeft opgegeven.

Na de preek: Met vlag en wimpel geslaagd om het nieuwe leven te leren, besefte ik dat Jezus van mij Houdt met al mijn tekortkomingen.

Op dat moment was het net of God tegen mij zei: Ik kies voor jou, kies jij voor Mij? 
En dat wil ik dolgraag en vol overgave doen. Mijzelf geven aan Jezus. Hem op de eerste plaats zetten en hem dienen. Vandaar dat ik gedoopt wil worden, om te starten met mijn nieuwe leven met Jezus.