Judith Top

Ik ben Judith Top, 38 jaar, al ruim 11 jaar getrouwd met Jan en samen hebben we 2 mooie dochters Sarah en Noor. Ik heb een passie voor lekker eten en koken en werk in de catering. ik ben opgegroeid in een christelijk gezin met 2 broers en 2 zussen.

Dit bericht is geplaatst op 10-09-2017

Op een gegeven moment rond mijn puberteit zag ik het naar de kerk gaan meer als een moeten dan dat het me wat deed. Vanaf mijn 18e jaar ging ik vrijwel niet meer naar de kerk. En toch op bepaalde momenten in mijn leven liet God zich zien aan mij wat me zeker op dat moment bezig hield maar toch liet ik het weer los en ging door met mijn leventje. 
Totdat ik een paar jaar geleden zo met mezelf in de knoop zat, mezelf niet goed en mooi genoeg vond en dat uitte zich in obsessies en depressies. Ik heb in die tijd heel veel geroepen en gehuild tot God als U er bent wilt U mij dat dan duidelijk maken, door veel opwekking te luisteren kwam ik stukje bij beetje dichter bij God. Tot ik op een moment in de auto reed en tijdens het lied "De kracht van Uw liefde" huilde en God zo nodig had en op het moment dat er werd gezongen "dan zweef ik op de wind gedragen door Uw Geest en de Kracht van Uw liefde" ging mijn rechterraam naar beneden en kwam er een hele zucht wind binnen. Dat was zo een duidelijk teken van God, dat was zo mooi, nog steeds word ik hier emotioneel van. 
Daarna is er een hele periode geweest van aan mezelf werken met de juiste begeleiding, en ik weet nu, ik ben een kind van God en ik ben goed zoals ik ben en hij mij geschapen heeft. 

Ik kan niet anders als dat mij is ingegeven door de Heilige Geest om me te laten dopen en mijn oude leven te begraven!! En op te staan in een heel nieuw leven met Christus.