We gaan weer open!

Goed nieuws! Vanaf zondag 30 januari starten we onze fysieke diensten weer op. Er is een dienst om 9.00 uur en een dienst om 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur wordt ook als livestream uitgezonden. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er een aparte kinderdienst voor groep 1 t/m 4 en voor de allerkleinsten crèche. Voor de kinderen van de bovenbouw is er voorlopig alleen op de 2e en 4e zondag van de maand een kinderdienst om 9.00 uur, dat betekent dat de eerste kidsdienst voor deze groep kinderen op zondag 13 februari is.

Dit bericht is geplaatst op 20-01-2022

Vanuit zorgvuldigheid werken we voorlopig nog met een beperkte capaciteit in de zaal. Daarom maken we gebruik van een ticketsysteem. Het is niet nodig om een coronapaspoort of testbewijs te laten zien. Wel vragen we je om de 1,5 meter afstand te respecteren en een mondkapje te dragen, uiteraard mag deze af als je eenmaal op je plaats zit.

Tickets reserveer je via onze website: ga naar de agenda en selecteer de gewenste zondag. Daar reserveer je eenvoudig een ticket voor jou en je gezinsleden. Ook voor crèche en parelkids moet er een ticket gereserveerd worden. Voor de kidsdiensten van de onder- en bovenbouw is dit niet nodig.

Omdat het aantal tickets per dienst beperkt is, vragen we je om je mede-mozaieker ook een stoel in de dienst te gunnen. Reserveer dus niet meteen tickets voor een aantal weken achter elkaar. Uiteraard kun je altijd op zaterdagavond kijken of er nog tickets voor de volgende ochtend beschikbaar zijn. Heb je een ticket gereserveerd, maar kun je onverhoopt toch niet omdat je bijvoorbeeld verkoudheidsklachten hebt? Dan kun je je ticket eenvoudig annuleren via de link onderaan de bevestigingsmail.

Doordeweekse activiteiten
Ook de doordeweekse activiteiten in Mozaiek Centrum, zoals de introductiecursus, worden weer voorzichtig opgestart. Heb je je hiervoor aangemeld, dan ontvang je vanzelf bericht. Houd ook onze website, nieuwsbrief en socials in de gaten voor de meeste actuele informatie. 

We willen als gemeente meebewegen in wat veilig is voor ons als kerk en ons land. Tegelijkertijd zijn we dankbaar dat we als kerk de deuren open kunnen houden om God te aanbidden en hoop te brengen in deze ingewikkelde tijd.