Klasina van Hal

Hey, Klasina van Hal is mijn naam. Ik ben 21 jaar en woon in het boerendorp IJzendoorn. Waar ik op een 300 meter op een strandje langs de waal zit. Genietend van het uitzicht en het water. Ik ben de jongste uit een gezin van 7 kinderen. Ik heb 3 broers en 3 zussen. Allemaal wonen ze op zichzelf en hebben ze een partner. 10 keer tante. Dus een boel mensen om me heen. 

Dit bericht is geplaatst op 22-02-2015

Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin. Een warm, liefdevol gezin. Als klein kind was ik vol van God, en zong ik overal waar ik kwam christelijke kinderliedjes. Als kind had ik een vol levendig geloof. Met de jaren werd dat minder. De liedjes bleven hangen. Maar ik kwam in een game verslaving terecht. Ik ging naar school en als ik thuis kwam, ging ik gamen. Via het gamen kwam ik met verschillende mensen over de hele wereld in aanraking. Via het gamen kreeg ik ook mijn vriendjes. Jongens aan de andere kant van Nederland, waar ik gezellig mee kon gamen, hele dag door kletsen over dingen die we interessant vonden. Maar nooit meer ging het over God. 3 a 4 jaar geleden kwam ik in een periode waarin ik merkte dat ik God miste. Ik ging in de wat extremere dingen God zoeken. Ik ben 10 dagen op zendingsreis naar Albanië gegaan, dat was super tof en heel interessant. Maar toen ik thuis kwam, viel ik weer terug in me oude leventje. Afgelopen september zette God me stil. Doordat ik niet door mocht met mijn opleiding. Ik stopte met een aantal spellen, ik maakte het uit met de vriend die ik had en sprak met een tante, zij had het over 10 dagen bidden en vasten. Wat mij wel gaaf leek. In de tijd tot het bidden en vasten, bleef ik gamen. Als je deels stopt, lukt het niet om gewoon af en toe dat te doen, je blijft het geheel doen, of je stopt er geheel mee. Er tussen in zitten werkt niet. Samen met mijn tante besloot ik om naar de 10 dagen bidden en vasten te gaan. Daar voelde ik me gelijk alsof ik thuis kwam. Tijdens de 10 dagen heeft God mij echt aangeraakt. Ben ik weer helemaal terug gegaan naar de plaats waar ik moest zijn, in Zijn armen. Hij hielp mij om alles te belijden en te breken met het gamen. Hij bracht mij op het rechte pad en vertelde mij hoe Hij mij graag ziet. Gewoon zoals ik ben. We doen dingen met vallen en opstaan, we mogen altijd terug bij Hem komen. Hij geeft kracht, geneest en geeft ons liefde, die wij ook weer mogen uitdelen.

Zonder Jezus ben ik niks. Was ik nog steeds een meid die niet weet wat ze wilt, die Gamend bezig is, zodra ze thuis is en maar door blijft gaan tot ze neervalt. Zonder Jezus ben ik rusteloos en opzoek naar de waarheid. Jezus is waarheid, de enige waarheid die er toe doet. Ik wil mij laten dopen, om aan de wereld te laten zien dat ik Jezus wil volgen, Jezus vertelde mij dat we eerst moeten geloven en daarna gedoopt moeten worden. Dat is de goede volgorde. Om zo ons oude leven echt achter ons te laten en zo wedergeboren te worden. Iedereen mag het weten dat Jezus mijn Heer en Meester is, dus ook Satan. Hij zal balen, want Jezus in mij, is Sterker dan hij. Jezus belooft mij dat Hij mij bij het rijk van Satan weg zal houden. Ik kies voor Jezus, omdat Jezus eerst voor mij heeft gekozen. Niets zal mij nog scheiden van de Liefde van de Heer