Gijs de Wildt

Nou ik ben Gijs de Wildt ben getrouwd met Marthy en heb daar bij 4 lieve kinderen . lk kom uit een Nederlands Hervormd gezin in Giethoorn opgevoed en ook daar geboren.

Dit bericht is geplaatst op 22-02-2015

Ik ben daar toen niet gedoopt omdat dat niet mocht. Ik was een buitenechtelijk kind en in die tijd was dat fout. Ik werd op zijn plat Hollands gezegd een hoeren zoon genoemd.

En hierdoor de rug toe gekeerd naar God en de kerk. Ik weet nu dat ik niet had mogen oordelen maar ik heb dat toch gedaan. Door mijn broertje en schoonzus kwamen we weer in contact met het geloof eerst in het gebouw “de Shelter” en later in de Veenendaalhal.

Ik ben in de kerkdienst waar Kees Kraayenoord zei: het is zo makkelijk als je kunt tellen tot vijf of wel de woorden De HEER Is Mijn HERDER. Die woorden hebben mij weer aan het denken gezet en ben weer gaan geloven in God. Ik ben tevens de Alpha cursus gaan volgen samen met mijn vrouw. Wat daar gebeurde met mij was voor mijn een hele beleving. Ik ben door het team goed begeleid en in dat weekend met Peter Naaktgeboren heeft God mij leeg gezogen van alles en daar werd ik weer gevuld met de kracht van de Heer oftewel de Heilige Geest.

En het wordt ook tijd voor mij om te dopen. Ik weet het nu want mijn lijfspreuk, is de Heer is mijn herder, ik blijf U volgen Heer waar dan ook.

En dan nog een getuigenis dat ik er nog ben. Na mijn CVA ben ik het levende bewijs dat de Heer mij nog niet wilde hebben want ben drie keer door die tunnel geweest en op de trap naar boven is tegen mij gezegd en nu terug want je bent nog niet klaar. Daar ik wil ook alle Mozaiekers voor bedanken, die gebeden hebben en mij ook de kracht weer hebben geven om door te gaan.