Reni Kraayenoord

Ik ben Reni, 18 jaar, geboren in Leiden en woon nu bijna 8 jaar in Veenendaal. Ik kom uit een gezin van 5, mijn ouders Kees en Nicole Kraayenoord en mijn zusjes Sanne en Naomi. Ik ben christelijk opgevoed en ben als kind naar de Meerkerk in Hoofddorp gegaan.

Dit bericht is geplaatst op 22-03-2015

Nu hier in Mozaiek0318 heb ik het geweldige voorrecht om Hem te aanbidden vanaf het podium en de mensen mee te nemen in aanbidding voor God.

Ik werd meegevraagd naar de doopstudie, dit was overigens mijn tweede keer bij de doopstudie binnen Mozaiek0318. Ik wilde mij al eerder laten dopen maar durfde dit niet, had nog veel twijfels. Ben in de jaren daarna er veel mee bezig geweest. Ik zag hoe mijn jongere zusjes zich lieten dopen. En zo is het verlangen naar God en naar de doop steeds meer gegroeid.

Op de doopstudie avond vroeg mijn vader : ‘waarom aarzel je nog?’ en op dat moment legde de Heilige Geest het verlangen in mijn hart om mij te laten dopen.  Waarom zou ik aarzelen? God heeft nooit geaarzeld over Zijn liefde voor mij.

Ik wil me graag laten dopen omdat ik helemaal voor God wil gaan. Ik wil zijn discipel, volgeling, leerling, vriend en dochter zijn. Mijn doop is een antwoord en reactie op Zijn dood en opstanding. Door alle bergen en dalen is God nabij. Ik wil mijn leven aan Hem  geven en wil Zijn leiding zoeken en Hem volgen.