Maarten van Klompenburg

Ik ben Maarten, 26 jaar oud en werkzaam bij defensie. Ik woon nu nog in Rijnsburg maar ben van plan om snel weer naar Veenendaal te verhuizen.

Dit bericht is geplaatst op 22-03-2015

Ik ben als kind opgegroeid met het geloof. Ik ging mee naar de kerk en moest verplicht naar catechisatie. Ik ben als kind gedoopt en ben mijn ouders dankbaar voor de opvoeding en de lessen die ze mij hebben geleerd. Ik was niet het meest makkelijke kind maar ondanks alles waren mijn ouders er altijd voor me. Nu ik toch bezig ben wil ik ook mijn oude leraar P. Bouw even bedanken ( hij weet wel waarom)

Ik ben verhuisd naar Rijnsburg en heb de afgelopen jaren daar niet op mijn plek gezeten. Daarom ben ik van plan om weer naar t Veen te komen. Ik heb een lastige tijd achter de rug. Ik wist zelf niet meer hoe ik eruit moest komen en heb toen aan God gevraagd of hij het voor mij wilde doen. Hoe maakte me niet uit hoe maar zelf kon ik het niet meer. En sindsdien merkte ik dat waar ik het even niet meer zag zitten ik weer ergens een bemoediging vandaan kreeg.

Zondag 22 maart 2015: ik was naar de kerk gekomen om mijn vader te zien dopen. Het was de eerste keer voor hem en daar wilde ik toch graag bij zijn. Maar in de dienst werd er door God in mij gewerkt. En toen kwam de oproep van Kees. Bij mij werd er dus op mijn schouder geklopt. Ik ben nogal van het uitstellen en dacht dat komt wel een keer als je uit de troep bent. Maar er kwam iemand achter mij staan en die zei: Maarten je mag komen zoals je bent! En op dat moment toen die oproep kwam voelde ik dat er aan me getrokken werd van 2 kanten. Er was een machtsspelletje gaande tussen 2 koninkrijken. Ik heb gelukkig door de kracht die ik van de Heilige Geest op dat moment mocht ontvangen mijn spullen uit mijn broekzak gehaald en ben naar voren gestapt. Het voelt heerlijk om te weten dat je er niet alleen voor staat. En ik wil nu een nieuw leven met God. Ik kies er nu voor om mijn leven in Zijn hand te leggen want ik weet Hij zal mij dragen!