Janine Beijer

Ik ben Janine Beijer, 12 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders en zus Ilse in Renswoude. Ik zit in groep 8 en ga na de zomer naar het clv. Mijn hobby is waterpolo.

Dit bericht is geplaatst op 22-03-2015

Toen ik een jaar of 9 was ben ik naar een kindermiddag van royal mission geweest. Ik geloofde al, maar daar vroegen ze of je echt voor Jezus wilde kiezen en dan mocht je naar voren komen. Dit heb ik toen gedaan. Jezus is voor mij mijn beste vriend, mijn overwinnaar en genezer.
Want ik ben op 1 februari genezen tijdens de wonderlijke zondag van mijn pijn in mijn rug, knieën en schouders. Ik had al een jaar pijn. Het leek allemaal te beginnen met een schouderblessure. Na meerdere therapeutes ging het maar niet over, de pijn zakte wel af maar het kwam steeds erger terug. De laatste 2 maanden werd de pijn echt heel erg en de hoop dat het over zou gaan zakte steeds verder in m’n schoenen. Ik kon niet meer mee gymmen met school en kon vaak niet naar school ondanks alle pijnstillers. Als ik wel probeerde mee te gymmen had ik zeker 2 dagen pijn. De zondag dat ik genezen werd had ik de hoop helemaal opgegeven en had niet het vertrouwen dat God me nog zou genezen. Ondanks dat ik niet mee wilde naar de genezingsdienst van Royal Mission ben ik toch meegegaan. Voor dat de dienst echt begon vertelde iemand een bijbeltekst: “vertrouw op de Heer, want hij zal je versterken als een medicijn.” Toen was het goed voor mij en heb ik alleen maar heel hard gehuild. Later werd ik naar voren geroepen en hebben ze met mij gebeden. De pijn zakte zo weg. Iedere dag ben ik God nog steeds zo dankbaar! en ik wilde later ook gedoopt worden. Maar toen ik deze kans kreeg wist ik dat ik het moest doen. Dit was voor mij me helemaal aan God overgeven en met Hem wil ik de weg verder gaan.