Hanneke van den Brink

Mijn naam is Hanneke van den Brink, ik ben negentien jaar en woon met met mijn ouders en zus in Veenendaal. Ik ben christelijk opgevoed en heb er eigenlijk altijd in gelooft. Ik heb er wel vragen over gehad maar heb het nooit helemaal los gelaten.

Dit bericht is geplaatst op 10-05-2015

4 november 2012 was een dag die voor mij veel verandering bracht vooral ook in mijn geloof. Dat was tijdens het weekend van de Youth Alpha die ik in die tijd volgde. Op die dag ben ik er achter gekomen dat God mij zag. Niet dat Hij alleen van mijn bestaan afwist maar dat Hij me ook op het oog had. Het jaar daarna heb ik een Bijbelschool gedaan, Royal Mission School, en daar heb ik enorm veel geleerd en geweldige vrienden gekregen. Inmiddels heb ik al een tijd het verlangen om me te laten dopen en op 10 mei is het eindelijk zover.

Ik wil me laten dopen omdat ik Jezus wil volgen en God, en de Bijbel, ook gehoorzaam wil zijn als Hij zegt dat de doop daarbij hoort. Ik ben Hem ontzettend dankbaar voor wie Hij voor mij wil zijn en dat ik Zijn kind geworden ben.