Martijn van Geresteyn

Ik ben Martijn van Geresteijn, 35 jaar en woon in Veenendaal. Sinds 2005 ben ik getrouwd met Wilrieke en samen hebben wij 4 kinderen; drie jongens van 7, 4 en 1 en een meisje van 6 maanden.

Dit bericht is geplaatst op 10-05-2015

Ik ben opgegroeid in Lunteren en ging daar met mijn familie naar de Hervormde kerk. Als baby ben ik daar gedoopt en heb daar de fundering van mijn geloof gekregen. Ik geloofde wel, maar deed daar verder nog niet veel mee.
Na mijn trouwen werd ik overgeschreven naar de Julianakerk hier in Veenendaal. Ik vond het fijn om naar de dienst te gaan om daar geestelijke voeding te krijgen, maar voor mij was dit vaak te ingewikkeld om te begrijpen, waardoor de kerkgang stopte.
Na ongeveer 7 jaar werden wij uitgenodigd door vrienden om eens mee te gaan naar Mozaiek0318. Ik voelde mij hier gelijk op mijn plek en ben in mijn geloof van een 'gewone' relatie naar een levende relatie gegroeid.
Sinds ik Jezus meer toelaat in mijn leven en meer van Hem wil weten, ontdek ik veel nieuwe zegeningen in mijn leven. Doordat ik de liefde van Jezus naar mij heb ervaren, wil ik meer liefde uitstralen naar de mensen om mij heen.
Ik wil mij laten dopen omdat ik de laatste jaren zo gegroeid ben in het geloof en een bewustere band met Jezus heb gekregen. Ik heb er voor gekozen om samen met Jezus als mijn Leidsman mijn levenspad te bewandelen en daarvoor mijn onzekerheden en bepaalde gewoontes, die niet in mijn leven als christen passen, achter mij te laten om in een groeiend vertrouwen met Jezus verder te leven.