Mark Schuilenburg

Mijn naam is Mark Schuilenburg 24 jaar en afkomstig uit Leersum. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam in de ICT en werk ik sinds een aantal maanden als werkplekbeheerder bij Wehkamp.nl in Zwolle.

Dit bericht is geplaatst op 10-05-2015

Naast mijn werk doe ik graag aan sporten (fitness), gezellig met vrienden afspreken en speel ik af en toe gitaar. Verder rijd ik in de zomer graag motor (alleen met mooi weer natuurlijk).

Sinds februari ben ik op mijzelf gaan wonen in een appartementje in Leersum. Ik heb naast mijn moeder, één oudere zus. Mijn vader is overleden toen ik 8 jaar was, hij had een chronische nierziekte.
Toen mijn vader overleden was werd ik op de basisschool veel gepest en zeiden kinderen dingen als: "Ga naar je dooie vader" om me boos te maken. Dat lukte dan ook vaak, en bleven hier mee door gaan tot groep 8 van de basisschool.

De eerste keer dat ik in contact kwam met God was door een moeder van een vriend van school. 
Zij wilde graag voor mij bidden. In eerste instantie geloofde ik niet in een god, en stond er ook totaal niet voor open, maar het gebed heeft een hoop met mij gedaan. 
Ik ging me er steeds meer in verdiepen, ben voor een eerste keer naar een kerk gegaan, en heb een Student Alpha cursus gevolgd, waar ik veel nieuwe mensen heb ontmoet en waar we verhalen hebben gedeeld met elkaar.

Ook heb ik Gods liefde echt kunnen ervaren en sindsdien is mijn leven veranderd.
Ik heb veel vervelende dingen achter me kunnen laten, en God heeft mij laten zien dat basisschool kinderen onwetend zijn en dat heeft ervoor gezorgd dat ik ze heb kunnen vergeven.

Ik ben blij dat ik God ontmoet heb en door mij te laten dopen wil bevestigen dat ik Jezus wil volgen de rest van mij leven.