Marga Veer

Ik ben Marga Veer. Ik ben al meer dan 26 jaar gelukkig getrouwd met Wietse. Samen hebben we 3 zoons. Ik ben christelijk opgevoed. Mijn ouders waren altijd positief met het christelijke geloof bezig. Ik heb nooit ervaren dat bepaalde dingen niet mochten of bepaalde dingen moesten. Zij hebben mij laten dopen en zelf heb ik op 18 jarige leeftijd belijdenis gedaan.

Dit bericht is geplaatst op 10-05-2015

Waarom dan nu nog dopen? Ik weet zeker dat ik dit moet doen. Toen ik 18 jaar was deed ik op dat moment een bewuste keuze maar wat wist ik van het leven. Nu op 56 jarige leeftijd weet ik dat Hij de enige is op wie ik echt kan bouwen.
We hebben de afgelopen 2 jaar als gezin een heftige tijd doorgemaakt. Wietse was ruim 2 jaar zonder werk en ook onze oudste zoon heeft ruim een jaar zonder werk gezeten. De angst je huis en dergelijke te verliezen en een onzekere toekomst tegemoet te gaan. Was soms geestelijk erg zwaar.
Juist toen heb ik gemerkt wat ik aan mijn geloof heb. Hij was erbij ! Hij steunde mij in al mijn zorgen. Bij Hem kon ik terecht met al mijn vragen. Niet dat ik direct antwoord kreeg, maar ik wist dit hoef ik niet alleen te dragen. Hij vecht voor mij en heeft al voor mij gevochten. Het geloof gaf me zoveel kracht en troost . 
Dit wil ik laten zien! Ik leg echt heel mijn leven in Zijn Handen. Ik vertrouw op Hem! Daarom wil ik me nu laten dopen. Een bevestiging van mijn belijdenis.
Ja, Heer ik wil mijn leven alleen maar samen met U leven. Zonder U kan ik het niet.
Liefde laat nooit los!!!