Patricia van Kessel

Ik ben Patricia van Kessel en moeder van twee mooie meiden in de leeftijd van negen en dertien jaar. Ik ben in Veenendaal opgegroeid met mijn vader en moeder en twee zussen. Drie jaar geleden ben ik gescheiden. We hebben een goede omgangsregeling en Co-ouderschap. Ik mag drie middagen werken op een BSO (buiten schoolse opvang). Daar heb ik het erg naar mijn zin. Verder doe ik graag spelletjes en volleybal en zwem ik graag.

Dit bericht is geplaatst op 10-05-2015

Ik ben van huis uit Rooms Katholiek opgevoed en na ons trouwen zijn we samen naar de Christelijk Gereformeerde kerk te Veenendaal gegaan. Ik heb altijd in Jezus geloofd, maar eigenlijk meer met mijn verstand. Daar ben ik dus het laatste jaar achter gekomen. Ik was nooit iemand die op de voorgrond trad en wilde er liever voor een ander zijn, dan voor mezelf. 
Ik ben een gevoelsmens en dat heeft het de laatste jaren voor mij niet makkelijk gemaakt. Na de scheiding kwam ik erachter dat ik met mezelf erg vast was gelopen. Ik heb een nieuwe weg moeten inslaan met veel vallen en opstaan. 
Op het moment dat ik het moeilijk vond om weer op te staan, heeft God ingegrepen en de Heilige Geest over mij heen laten komen. Dit alles is gebeurd op een Vrij Zijn conferentie. Dat is deze maand een jaar geleden. Het is zo mooi om zo'n aanraking te mogen meemaken. Eigenlijk is het ook niet goed te beschrijven. 
Ik kom nu anderhalf jaar in Mozaiek0318, nadat ik ben meegenomen door iemand. Ik was zoekende naar een nieuw plekje voor mezelf samen met God. Dat heb ik bij deze gemeente gevonden. Ik voelde me welkom en mag zijn wie ik ben. Na het zien van het dopen hier in de kerk, zei ik tegen mezelf: "Dit wil ik ook, maar ik wacht op het moment dat ik eraan toe ben."
En nu ben ik zover!!

Ik wil graag gedoopt worden, omdat ik God zo dankbaar ben dat Hij op het juiste moment mij heeft aangeraakt en kracht heeft gegeven om uit een cirkel te stappen. Ik wil die moeilijke tijd achter me laten en samen met God een nieuw leven starten.