Rudy Boone

Mijn naam is Rudy Boone. Ik ben geboren op 19 mei 1959 en woon mijn hele leven in Veenendaal. Sinds 1984 ben ik getrouwd met Ria. Wij hebben 2 kinderen die allebei zijn getrouwd. Sinds een half jaar ben ik de trotse opa van onze kleinzoon Ruben en ons volgende kleinkind is in aantocht.

Dit bericht is geplaatst op 10-05-2015

Mijn ouders hebben mij gedoopt (waar ik ze nog steeds dankbaar voor ben) en ze hebben mij een christelijke opvoeding gegeven. Ik heb in het jeugdwerk gezeten en was presentator bij Kruispunt omroep. Ook ben ik 12,5 jaar kerkorganist geweest in de Nederlands Hervormde kerk.

Na ons trouwen hebben Ria en ik belijdenis gedaan. Dit deden wij toen uit volle overtuiging, al beleefde ik mijn geloof toen totaal anders dan nu.
Ik ging altijd wel naar de kerk, maar -achteraf bekeken- was het meer uit gewoonte dan uit overtuiging. (de preek lag vaak nog onder de stoel op het moment dat ik de kerk uit was).

Maar toen kwam 1 april 2013. Het was 2e Paasdag en we waren bij een Paaszangdienst in onze kerk. Tijdens het laatste lied (Juicht, want Jezus is Heer - Opwekking 174) ben ik geraakt door God en werd mijn hele geestelijke leven overhoop gegooid. Alles waar ik eerst 'nee' tegen zei, zeg ik nu 'ja' tegen.

Op onze Bijbelkring zaten mensen die op zo'n mooie en fijne manier over God spraken dat ik er gewoon jaloers op was. Door deze aanraking van God kan en mag ik nu ook zo over Hem praten.

Vanaf dat moment wist ik dat er meer was dan alleen een religie, vanaf dat moment kreeg ik een relatie met God. Achteraf bekeken weet ik nu dat, vanaf dat moment, de Heilige Geest in mijn hart kwam wonen. Binnen 2 weken gebeurde er bij Ria ook van alles in haar geloofsleven en begon bij ons een totale geestelijke verandering.

In de afgelopen 2 jaar heeft God heel veel mooie dingen met ons gedaan en is ons geestelijk leven heel erg gegroeid. Zelfs zo gegroeid dat ik, door de geloofsdoop, aan God en de mensen wil laten zien dat Hij alles is voor mij. 
Hij is mijn Verlosser, mijn Redder en mijn Zaligmaker. In Hem heb ik volledig vertrouwen en ik wil (en kan) niet meer leven zonder Hem.