Wim Slok

Ik ben Wim Slok, 33 jaar getrouwd met Karolien, samen hebben we een dochter Madelon, die getrouwd is met Marcel. In het dagelijks leven ben ik rijinstructeur.

Dit bericht is geplaatst op 10-05-2015

Ik ben opgegroeid in een gezin met 2 kinderen, ik was de jongste heb nog een zus die 4 jaar ouder is , vanaf mijn 6e opgevoed door mijn vader en mijn oma doordat mijn moeder een ongeluk heeft gehad en daardoor altijd in tehuizen en in ziekenhuizen heeft gelegen, mijn vader heeft me altijd geprobeerd op te voeden met God, daardoor geloofde ik als kind al in God.

Ik wil me laten dopen omdat ik het niet alleen kan, door de jaren loop ik tegen allerlei dingen aan die ik niet in de hand heb. Dat was voor mij moeilijk te accepteren, maar als ik er dan mee bij m'n hemelse Vader kom en het bij Hem breng, dan geef het mij weer rust. Het is heerlijk om Zijn aanwezigheid te voelen, en ook al voel je dat niet altijd, je weet God verlaat je nooit. En dan de wetenschap dat Hij zijn Zoon naar de wereld zond om voor mijn ja, voor mijn zonde aan het kruis te sterven, wat een liefde en wat een genade die ik niet heb verdient maar gewoon krijg, omdat God mijn Vader is. Vader ik hou van U, U liefde overwint alles, DE LIEFDE WINT!