Griëtte Dijkstra

Ik ben Griëtte Dijkstra, 24 jaar en woon sinds eind vorig jaar op mijzelf in Veenendaal. Ik ben werkzaam als jeugdbeschermer in een voogdijinstelling voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen.

Dit bericht is geplaatst op 28-06-2015

Ik kom uit een gezin van zes kinderen waarvan ik de jongste ben. Ik heb mijn hele leven in Veenendaal gewoond. Als baby ben ik gedoopt, christelijk opgevoed en op mijn 19e heb ik belijdenis gedaan.

Tot ongeveer twee jaar geleden heb ik nooit geweten wat een leven met God echt inhield. Ik heb belijdenis gedaan omdat ik geloofde in God. Dat was het. Ik had toen nog geen idee wat het in hield om een relatie met Hem te hebben en Zijn liefde te ervaren. Doordat ik dat toen niet beleefde was God ook niet zo heel belangrijk voor mij. Maar dat is veranderd. De afgelopen tijd heb ik mogen ervaren wat Jezus voor mij betekend en dat heeft een groot verschil bij mij gemaakt en hopelijk gaat dat voor nog veel meer verschil zorgen. Opeens was God heel dicht bij mij en ik verlang nu steeds meer naar Hem in mijn leven. Waar God eerst een bijzaak was, is Hij nu mijn doel in mijn leven en wil ik steeds dichter naar Hem toe groeien. Hij heeft voor mij gekozen en zonder hem kan en wil ik niet meer leven. Daarom wil ik mij laten dopen. Hij is mijn verlosser en ik wil mijn leven geven voor Hem en Zijn plan met mij.